Tuinaanleg & Renovatie

Uw nieuwe of bestaande terrein, ons werk

Heeft u ideeën over een nog braakliggend stuk grond of wilt u uw huidige tuin of terrein aanpassen? De uitvoering nemen we graag voor onze rekening.

Door de combinatie met ons grondverzetbedrijf W.N. Dijkshoorn BV kunnen wij het project vanaf de grondwerkzaamheden tot en met de afwerking en volledige inrichting voor u realiseren. Onze vakkundige medewerkers en ons uitgebreide machinepark staan hiervoor tot uw beschikking. Wij brengen de beplanting aan en verzorgen de (sier)bestrating, beschuttingen en beschoeiingen. We creëren terrassen en steigers en plaatsen hekwerken, carporten, pergola’s en veranda’s. Ook voor de inrichting kunt u kiezen uit vele mogelijkheden: van houten elementen zoals zithoeken en tuinhuisjes, openhaarden verwerkt in steenkorven, tot verlichting, vijvers, zwembaden en jacuzzi’s. Het complete pakket!

Onze hoveniers gaan aan de slag om het gewenste resultaat binnen de afgesproken termijn te realiseren. Kwaliteit in de uitvoering en van de toegepaste materialen vinden wij erg belangrijk. Ons vakmanschap zetten wij graag voor u in!